Acai bessen

Naast de Goji bessen zijn ook de Acai bessen is de laatste jaren enorm populair geworden. Deze bessen hebben een donkerblauw tot paarse kleur en smaken een beetje naar bosbessen in combinatie met noten en chocolade. De Acai bessen zijn niet afkomstig uit Azië, maar juist uit Zuid-Amerika, de levertijd van deze besjes is over het algemeen dan ook een heel stuk sneller. De bessen zijn zo populair geworden door het grote aantal gezonde voedingsstoffen die zich in de Acai bessen bevinden. De meeste mensen die zich verdiept hebben in superfood zullen al snel tot de conclusie komen dat Acai bessen vrijwel alle belangrijke voedingsstoffen in zich heeft. Niet alleen in Europa zijn deze bessen populair geworden, ook in Amerika staan de besjes de laatste jaren flink in de belastingstelling. Net als de Goji bessen hebben ook Acai bessen voldoende voedingsstoffen in zich om kleine medische kwaaltjes te verhelpen.

Acai bessen kopen

De Acai bessen kunt u de laatste jaren gewoon in elke supermarkt, apotheek of drogisterij kopen. De prijzen zullen niet gigantisch veel verschillen met de Goji bessen. Uiteraard kunt u best wat geld besparen door de bessen via het internet te bestellen, er zijn in Nederland honderden verschillende webshops actief die de Acai bessen voor een lage prijs aanbieden. Het is vrijwel onmogelijk om zelf Acai bessen te kweken, daarom raden wij u aan om deze gewoon te kopen.

Acai bessen eten

Uiteraard kunt u ook de Acai bessen op veel verschillende manieren eten, zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om er een smoothie van te maken. Op het internet zijn honderden recepten te vinden, waardoor u Acai bessen altijd op een heerlijke manier klaar kunt maken. De Acai bessen zijn enorm gezond en kunnen veel andere voedingsproducten gemakkelijk vervangen, daarnaast worden uw tekorten direct aangevuld.